مشاوره حقوقی رایگان - به نام زدن خودرو در ازای مهریه

سلام خسته نباشید
پدر من قصد دارد یک دستگاه ماشین تیبا رو به عنوان مهریه به مادرم انتقال بدهد
مهریه مادرم پول نقد حدود دویست پنجاه میلیون هست
سوالم این هست که پدرم میتونه بعد ها ادعای هبه کند بابت ماشین؟
اگر یک طور قرارداد بین پدر و مادرم نوشته بشود که ماشین در ازای مهریه هست و ما بچه ها و چند نفر به عنوان شاهد امضا کنیم ادعای هبه و پس گرفتن ماشین از بین میرود؟ و این قرارداد دستی در دادگاه معتبر هست؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام هبه و پرداخت مهریه دو مقوله کاملا جدا هستند بستگی یه متن صورت جلسه دارد و البته ترجیحا در دفتر رسمي باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرارداد معتبر است اگر معارضی بعد از آن وجود نداشته باشد
اما متن آن بر اساس اینکه هبه بوده یا عقد دیگری نیاز به بررسی با گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قید بشه بابت مهریه خیر
قراردادی بین خود تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله میتواند
ولی باید قرارداد هبه را اثبات نماید

شما باید قرارداد دقیق تنظیم نمایید که انتقال خودرو از بابت پرداخت قسمتی از مهریه است و زوج امضا نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است در رابطه مالی والدین وارد نشوید و نظر ندهید