مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه چک برگشتی

سلام
به چه نحو تشخیص دهیم که دادگاه با درخواست صدور اجراییه برای چک برگشتی موافقت کرده است ، چون برای دادخواست من هیچ موردی در متن تصمیم نهایی ننوشته ، فقط شماره دادنامه ، نام فرد دارنده چک، نام فرد صادر کننده چک را نوشته و در آخر خواسته صدور اجراییه چک، نه نوشته قبول و نه رد ؟ اصلا به رای دادگاه نمیخورد ؟راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام چیزی بعنوان قبول یا رد اجراییه درج نمی‌شود همین که حکم به نفع شما صادر شده و اجراییه نیز صادر گرديده کافی است باقی مراحل توقیف اموال و جلب باید از طریق اجرای احکام پیگیری ی شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صدور اجراییه در متن رای نمی‌آید بعد از قطعیت نسبت به صدور آن درخواست دهید تا صادر گردد سپس پرونده به اجرای احکام ارسال خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اجرائیه در این خصوص صادر میشود مجدد ملاحظه فرمایید شاید صفحات کامل پرینت نکردید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما دارنده چک باشید و گواهی عدم پرداخت به نام شما باشد و در روی چک ضمانت قید نشده باشد دادگاه موافقت می کند و شما بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه می توانید از طریق شعبه اجرای احکام نسبت به توقیف اموال اقدام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به همین صورت است
اجراییه صادر شده است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک لازم دلاجرا نیاز به رای ندارد و مستقیم اجرائیه صادر میشود