مشاوره حقوقی رایگان - اثابت سرقت از منزل

سلام چندنفرسارق جهت سرقت به منزل پدری من آمده وقصدسرقت داشتندکه درحین سرقت شناسایی ومتواری وبه علت درگیری یک نفرشان نیزمجروح گردیده که پس ازحمایت ازاین افراد،به طورکلی حاشا کردند وتبرئه شدند.چگونه بایستی مدارک لازم جهت سرقت آنهارافراهم ویا ارایه نمود؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر فیلم دوربین مدار بسته یا شاهد دارید بهمراه لایحه دفاعیه ارایه نمایی