مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از منزل

باسلام و احترام. سه سال پیش خواهرم با انگیزه دست یابی به رسیدهایی که بابت قرض نزد من داشت با نیرنگ بمن تهمت زدند و مرا زندان انداختند. تا آشکار شدن بیگناهی من دوماه زمان گذشت. وقتی بازگشتم انچه بود و نبود زندگی مرا سرقت کرده بودند.از جمله موارد ذکر شده. و من هیچ مدرک محکمه پسندی جهت ارائه دادگاه نداشتم بناچار دوسال پرمشقت را گذراندم. چند ماه پیش داماد خواهرم ضمن ارائه دادن شواهدی از جمله عکس وسایلم در منزلشان و دفتر خاطرات همسرش رو که به موارد سرقت در چندین روز اشاره شده. آیا من با این شواهد میتونم مالم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما میتوانید شکایت سرقت را مطرح نمایید ولی باید ادعای خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله حتما بر اساس انها شکایت سرقت مطرح کنید