مشاوره حقوقی رایگان - تهمت سرقت

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
حدود 7 ماه مامانم به قصد نگهداری بچه های خواهرم خونرو ترک کرد و من با یکی از خواهرزاده هام تو خونه تنها موندیم و الان حدودا دو ماهه که خواهر زادم از ایران رفته و فقط من تو خونه بودم، تو این 7 ماه چندین بار مامانم با داداشم اومدن خونه و از گاوصندوق سند و ...بردن، اینم بگم خدمتتون که تقریبا تو همین مدت زمان من با مادر و برادرم مشکل تقسیم اموال داشتم.
یک شب که من خونه نبودم داداشم به من زنگ زد و گفت ما خونه ایم مامان ناراحته چون چندتا تیکه از طلاهای مامانو از گاوصندوق (که فقط مامانم کلیدشو داره) دزدیدن و هردوتاشون گفتن تو برداشتی و من به شدت شوک شدم
و قبل ازینکه به خونه برسم مورد حمله عصبی قرار گرفتم و دوستم منو به درمانگاه برد، فرداش اومدم دیدم مغزی درو عوض کردن و قفل جدید به آکاردئونی انداختن که منو راه ندن.میخواستم بدونم چون من خونه تنها بودم مامانم حق اینو داره که به من بگه تو دزدیدی ، و بهم تهمت بزنه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صرف ادعا کفایت نمی‌کند برای اثبات دعوا نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر کامل‌تری بتوان کرد

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

با سلام خیر با حصول شرایطی میتوانید شکایت افترا نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
هر شخصی که ادعایی را مطرح دچ می کند باید ادعای خود را اثبات نماید