مشاوره حقوقی رایگان - صلح محاباتی در قرارداد

با سلام. خدمت وکلای محترم بنده دنبال یک وکیل کاربلد هستم و از بین پاسخهای داده شده هر پاسخی که قانع کننده و گویا بود از بین وکلا ی محترم انتخاب می‌کنم. سوال ملکی به متراژ هزار متر البته کشاورزی است گندمزار کلا به قیمت 25 میلیون تومان توسط فردی به کس دیگر صلح گردیده. توجه فرمایید قیمت ملک بیست برابر این ثمن‌ صلح شده است ولی در قالب یک مبایعه نامه که مفادش صلح محاباتی است انجام شده. آیا خریدار که همان منتقل الیه می‌تواند الزام به تحویل ملک را از دادگاه بخواهد و یا ملک را توقیف نماید. از وکلای فرهیخته خواهش مندم شفاف و گویا پاسخ ارائه بفرمایند چون ملاک تعیین وکیل برای بنده پاسخ منطقی به این پرسش است و با وکیل مربوطه جهت انجام این پرونده قرارداد خواهم بست. با تشکر از همه ی وکلای ارجمند این گروه حقوقی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری خریدار یا به تعبیر دقیق تر متصالح حق طرح دعوا را دارد
بدیهی است العقود تابعه للقصود عقد تابع قصد است مهم مقصود طرفین است...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله. مستحضر باشید وکالت قراردادی دوطرفه می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
امکان اقامه دادخواست الزام به
تنظیم سند رسمی وجود خواهد داشت