مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با سلام و احترام
در تاریخ 2اسفند در مزایده ملک کشاورزی پدرم شرکت کردم و برنده مزایده شدم. بنده دو برادر و سه خواهر دیگر دارم که جهت پرداخت مبلغ ابتدا با دو برادر و یکی از خواهران که باهم مشکلی نداریم ایشان با من صلح محاباتی در ازای یک فقره چک انجام دادن و از طریق لایحه به دادگاه ارسال کردند و سهم من 7سهم شد و دو خواهر دیگرم دو سهم
در تاریخ 24بهمن وجه توسط دادگاه محاسبه شد و به حساب دادگاه واریز شد و الان هم در حال انتقال سند می باشم .
حال فرزندان خواهرم این عنوان را می نمایند که مادرم را به زور بردی و صلح را انجام داده است و ما شکایت میکنیم و مزایده را باطل می کنیم
از تاریخ مزایده بیش از یک ماه گذشته است .
سوال من اینجاست آیا می توانند این اقدام را بکنند و مزایده را باطل کنند یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، اگر شما قرارداد صلح رسمی تنظیم کرده باشید مزایده قابل ابطال نمیباشد مگر بین طرفین شرط خاصی ذکر شده باشد

البته شما باید به مفاد قرارداد صلح عمل نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه موارد گفته خیر احتمال ابطال وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند چرا که ابعاد مسائل حقوقی گسترده است چه بسا اشتباه در خود خواسته یل دفاعیات به ضرر افراد تمام شود. باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح دعوی و چگونی شرح آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست داده شود . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه قضایی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب تری تهیه گردد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربرگرامی خیر اثبات ادعای مزبور و ابطال مزایده خصوصا درصورت تنظیم سند رسمی صلح امکان پذیر نمی باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. فرزندان خواهر شما سمت قانونی ندارند و اقدامی از سوی آنان متصور نمی باشد . مگر این که خواهرتان در خصوص این ادعا طرح دعوا نماید که تشریفات وشرایط خاص خودش را دارد. در خصوص مزایده مهلت های قانونی آن در حال حاضر گذشته است. ادعای خواهر شما ربطی به آن قسمت از مزایده ندارد .

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت تایید مزایده از طریق دادگاه بدوی ، مزایده قطعی می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

تشریفات قانونی طی شده باشد امکان ابطال نمیباشد