مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی منزل و اثاث منزل

باسلام کارشناسی منزل و اثاث توسط کارشناسی دادگستری با حضور زوج و زوجه انجام شد اما بابت وسائل که نو تهیه شده بود فاکتوری به زوجه ارائه نشد فقط در حد بازدید بود. 1- آیا بعد مراجعه زوجه به منزل و تمکین ، زوج میتواند وسایل را از منزل مشترک خارج و یاعودت دهد؟2_مالکیت وسایل و اثاث تهیه شده‌ متعلق به چه کسی است، با زوج یا زوجه یا هردو؟ 3_ اگر بمروز اقدام به تخلیه وسایل بکند زوجه چکار باید بکند؟ممنون میشم در اسرع وقت پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق صورت جلسه و لیست سیاهه جهیزیه متعلق به زوجه است
اما اگر غیر از ان باشد زوج با ارایه فاکتور به نام خودش میتواند دادخواست مطالبه مال منقول را دهد

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اصولا زوج و زوجه باید با اجازه دادگاه
دادخواست استرداد جهیزیه بدهن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دادخواست الزام به تهیه لوازم زندگی مشترک

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محتمل می باشد
کسی که خریداری نموده است
میتوانید مجدد دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
وسایل متعلق به خود زوج است
شما میتوانید به اجرای احکام مراجعه نمایید
و