مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه پس از حکم عدم تمکین

با سلام و احترام
همسر من از سال 96 منزل را ترک کرده است و پس از پرونده های متعدد حقوقی از قبیل مطالبه مهریه ، اجرت المثل ، نفقه و ......و کش وقوس های فراوان حقوقی و حل و فصل کلیه ادعاهای مربوطه بالاخره توانستم در سال 1400 حکم عدم تمکین بگیرم و متعاقب آن اجازه ازدواج مجدد گرفتم و به دلیل شرایط خاص فرزندم مجددا ازدواج کردم . اینک وکیل نامبرده اظهارنامه بازگشت به زندگی ارسال نموده است و متعاقب آن از طریق دادگاه ( فعلا شورای حل اختلاف ) مطالبه نفقه نموده است .سوال بنده این است که آیا با توجه به حکم عدم تمکین ، نفقه به ایشان تعلق می گیرد یا خیر ؟ لازم به ذکر است من تمایلی به ادامه زندگی با ایشان ندارم .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود تا زمانی‌که‌زوجه طی آرا قطعی ناشزه محسوب نشود مستحق نفقه میباشد