مشاوره حقوقی رایگان - برقی کردن درب پارکینگ اختصاصی

با درود
ساختمان 8 واحدي ميباشد كه 5 واحد داراي پاركينگ ميباشد. 4 واحد از يک درب ساختمان تردد مينمايند (درب اصلي) و پاركينگ بنده به گونه اي است كه درب مجزا براي ورود و خروج دارد. (ساختمان داراي 2 درب ميباشد)

1) بنده ميتوانم درب را با هزينه خود برقي كنم و به كسي ريموت ندهم؟ (پيشنهادتون براي برقي كردن بدون دردسر چيست؟)

2) ساير ساكنين حق تردد پياده از اين درب را دارند؟ (درب نفر رو نيست و 2 لنگه ميباشد)

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام قسمت مشاعات و قسمت های اختصاصی املاک کاملا مشخص است قیمت های مشاعی افراد درش مالکیت مشاعی دارند و هزینه های استفاده از مشاعات با همگی است اینکه شخصی از این مشاعات استفاده می‌کند یا خیر مهم نیست