مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی

بنده در یک مجتمع 24 واحدی هستم که 5 واحد پارکینگ پیلوت سندی ‌مشخص هست ما بقی در حیاط جانمایی ومشاعات است که اکثرا مزاحمت برای پارکینگ ها ی مسقف ‌سندی ایجاد می‌کنند بنده پارکینگ سندی ومسقف دارم می تونم درب کرکره ریموتی توی پارکینگ خودم بزنم وهیچگونه مزاحمتی برای کسی ایجاد نمی شه ممنون اگر لطف کنید

پاسخ ها :

برقی کردن درب پارکینگ اختصاصی درب پارکینگ اختصاصی پارکینگ اختصاصی پارکینگ ساختمان