مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش زمین صادر ولی بعدتر بازداشت شده

دستور فروش زمین مشاع به مساحت 1288 متر که 5 شریک مشاعی دارد و غیر قابل افراز بوده را از دادگاه گرفتیم که کارشناسی قیمت هم شده و 2 جلسه مزایده هم برگزار شده ولی مشتری و خریداری نبوده تا اینکه خودمان چهار نفر تصمیم به خرید سهم نفر 5 ام و شرکت در مزایده گرفتیم (سهم ایشان ناچیز و حدود 8 متر است ) ولی قبل از واریز 10% از قیمت جهت شرکت در مزایده متاسفانه مطلع شدیم که سهم ایشان جدیدا و بخاطر کلاهبرداری از شخص ثالث و بابت همین زمین که ایشان می خواسته کل زمین را بفروشد بازداشت شده ، تکلیف ما چیه و در اولین قدم چه کاری می توانیم انجام بدیم ؟شخص ثالث دستور توقف عملیات را نگرفته آیا سهم بازداشت شده ایشان را میشه خرید و پول را بحساب دادگاه ریخت و سند ایشان را انتقال داد ؟ و یا عملیات فروش عملا متوقف میشه؟
خلاصه ما چطور می تونیم از این موضوع خلاص بشیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید از مرجع قضایی که دستور توقیف سهم شریک را داده است رای صادر گردد تا تکلیف توقیفی مشخص گردد
و سپس مزایده انجام شود