مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اینترنتی

با سلام، حدود 6 ماه است که مبلغ 45 میلیون تومن که وام گرفته بودم از عابر بانک من سرقت اینترنتی شده. از طریق اینترنت بانک ... پول سرقت شده در سه مرحله به حساب سه شخص واریز شده و کلا با کسانی که مظنون بودن (که از سیم کارت و ... استفاده شده) طبق تحقیقات بدست آمده 9 نفر می باشند. سرانجام پس از گذشت ماه ها مراجعات متعدد به پلیس فتا و دادگستری و سایر مراجع رسیدگی، علارغم بی دقتی، اتلاف وقت و تحقیقات ضعیف و چندین ماه نامه نگاری و پاس کاری پرونده از یک شهر به شهر دیگر، عدم تسلط و سواد کافی افسر پرونده در پلیس فتا جهت انجام تحقیقات مناسب علی رغم وجود موارد مشکوک و بی توجهی و بی تفاوتی صورت گرفته در نهایت بازپرس پرونده قرار منع تعقیب متهمین رو اعلام کردن و حدود 8 روز فرصت اعتراض دارم، به دلیل مشکلات مالی و ... که برام پیش اومد نتونستم تا حالا وکیل بگیرم.
اگر از بانک مربوطه شکایت کنم میتوانم به نتیجه برسم؟ (به دلیل نقاط ضعف های موجود در سیستم بانک، اینترنت بانک، تخلف بانک برای فراهم نکردن رمز یکبار مصرف در زمانی که از من سرقت شد "مهر ماه 98" و احتمال لو رفتن اطلاعات حساب اشخاص که از طریق برخی رسانه ها اعلام شده)
آیا متهمین به پرونده که از اونها شکایت شده میتوانند اعاده حیثیت کنند؟
لطفا راهنمایی کنید
اگر یک وکیل خوب در شهر ماسال می شناسید لطفاً معرفی کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
1. هنگامی که از هک و انتشار اطلاعات شخصی کاربران در فضای مجازی و اینترنت سخن به میان می‌آید، کمتر کسی است که خود را مقصر بداند و محکوم کردن بانک با استناد به عدم راه اندازی رمز یکبار مصرف چندان ساده نیست
2 . خیر