مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت در صورت منع تعقیب

برادر بنده به عنوان قیم پدرم در دو مورد ضرب و جرح پدرم ونیز جعل و کلاهبرداری و فروش مال غیر از من شکایت نمود که در هردوی آنها پس از یک پروسه درد آور و طولانی شکست خورد و منع تعقیب قطعی صادر گردید .آیا اعاده حیثیت بنده قابل استماع است با توجه به موقعیت خاص شغلی و بی آبرویی فراوان ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

با شرایطی امکان دارد
باید در جلسه دادرسی افترا و سؤ نیت را اثبات نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید اقدام کنید لیکن در صورت اثبات سوء نیت مجازات تعلق میگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اعاده حیثیت متصور نیست زیرا تطللم خواهی نموده ولی نتوانسته است اثبات نماید، مگر عمد در شکایت مطروحه

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

بله ولی باید اثبات کنید که حیثیت شما را ازبین برده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر هدف ایشان از شکایت در مورد شما بی آبرویی و اذیت بوده بله