مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از آزادی مشروط برای حبس

سلام خسته نباشید زندانی که حکم 12 سال به او دادند و سابقه اولش باشه چقدر باید از حبسش بگذرد تا آزادی مشروط استفاده کند و چجوری میتونه درخواست عفو موردی بده؟

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب

چون ایشان محکوم به 12 سال حبس میباشند؛ 6 سال باید از حبس ایشان بگذرد ...

وفق ماده 58 قانون مجازات اسلامی، محکومان به حبس بیش از 10 سال، درصورت تحقق شروط چهارگانه مطروحه در ماده مزبور، با تحمل نصف میزان مجازات خود (یک دوم حبس) میتوانند از آزادی مشروط استفاده کنند.

درخصوص عفو موردی نیز تا قبل از تحمل نیمی از مجازات، امکان آن میّسر نیست.