مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت شماره پارکینگ

سلام وقت بخیر
احتراما به استحضار می‌رساند شماره پارکینگ واحدی در یک مجتمع مسکونی طبق عدد مندرج در سند تفکیکی با شماره 10 در سند تک برگ به نام سازنده صادر گردیده است،
لیکن در راستای تنظیم دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی توسط خریدار واحد مربوطه بر علیه سازنده، به علت سهو قلم و اشتباه تایپیست شماره پارکینگ مذکور به جای 10 اشتباها 11 درج گردیده و معاقب آن نیز طبق رای دادگاه سند رسمی با شماره 11 به نام خریدار صادر گردیده است، در حالیکه قبلا پارکینگی با شماره 11 در مکان دیگری دارای مالک می باشد.

حال از آنجایی که در حال حاضر بین دو مالک هیچ منازعه و اختلافی بر سر جانمایی پارکينگ هایشان وجود ندارد و صرفا می بایست در سند تک برگ یک مالک عدد پارکینگ از 11 به 10 تعییر نماید (نه جانمایی پارکینگ)، خواهشمند است راهنمایی بفرمایید چه اقداماتی و از کدام مراجع ذی ربط می بایست انجام گردد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از کارشناس رسمی دادگستری کمک بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به اداره ثبت اسناد و املاک محل مراجعه و تقاضای تصحیح سند نمایید که در صلاحیت شورای عالی ثبت در استان می‌باشد و حدوداً 9 ماه زمان می‌برد