مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خریدار در خصوص شماره پارکینگ و انباری

با سلام
احتراماً باستحضار می رساند اینجانب واحد آپارتمانی را طی مبایعه نامه تهاتری در سال 97 به شخص دیگری واگذار نمودم و در مبایعه نامه با توجه به عدم صدور صورتمجلس تفکیکی شماره پارکینگ و انباری درج نگردید و 6 دانگ درج شد.در مبایعه نامه بعدی (3 ماه بعد) که خریدار اینجانب به شخص ثالث واگذار شد و اینجانب بعنوان مالک سند مادر و شاهد امضا نمودم با اشتباه مشاور املاک بجای 6 دانگ، پارکینگ و انباری 6 درج شد در صورتیکه پس از صدور صورتمجلس تفکیکی در دو سال بعد، پارکینگ دیگری به واحد مذکور تعلق گرفت.اکنون شخص ثالث می تواند علیه بنده ادعایی را در خصوص شماره پارکینگ داشته باشد یا خیر؟ لازم به ذکر است که بنده با توجه به آماده شدن سند و عدم مراجعه خریدار جهت انتقال سند اقدام به اقامه دعوی و اخذ حکم دادگاه نمودم که خریدار اعتراضی به حکم نداشت و محکوم به پرداخت وجه بابت انتقال سند گردید ولی هنوز سند منتقل نشده است. با تشکر فراوان از توجه و محبت وکلای محترم ...

پاسخ ها :

شماره پارکینگ ادعای پارکینگ پارکینگ انباری