مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به شرایط احراز در آزمون استخدامی

بنده در آزمون استخدامی برای کد شغلی مورد نظر به عنوان نفر اول پذیرفته شدم. اما در آخرین مرحله سازمان اداری و استخدامی من را به دلیل عدم تطابق رشته حذف نمود. اینحانب فارغ التحصیل رشته علوم اجتماعی گرایش مردم شناسی می باشم و از گذشته تاکنون فارغ التحصیلان این رشته به همین عنوان مدرک اخذ می کنند. از سال گذشته تا کنون مردم شناسی به عنوان رشته مستقل درآمده و تاکنون فارغ التحصیل نداشته با پیگیری های مستمر به سازمان استخدامی به نتیجه نرسیدم و گفتند از طریق دیوان عدالت پیگیر بشید علی رغم اینکه اذعان داشتن حق با منه و در ازمون استخدامی بعدی هم جدول اصلاحی گذاشتن که این دو رشته فوق یکی محسوب میشه و اختلافی ندارن. من همه این مدارک رو به دادخواستم در دیوان عدالت پیوست کردم و منتظر صدور رای هستم از مهر سال 98. اما به نتیجه ای نرسیدم از شما درخواست دارم تا برای احقاق حقم راهنماییم بفرمایین باید چیکار کنم. خیلی ممنون و سپاسگزارم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما مسیر درست را پیموده اید باید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیر باشید. البته اگر رسیدگی دیوان به حدی طول نکشد که شما در آزمون سال بعد قبول شوید و خود به خود مشکل شما حل شود