مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در مغازه فروش خرده سیگار و لوازم جانبی

سلام واحترام
اینجانب ابتدای بهمن امسال با یکی از دوستان توافق کردم در ازای کار درمغازه خرده فروشی سیگار و لوازم جانبی بصورت 2شیفت از فروش ماهیانه مغازه که با بررسی انجام شده 20درصد سود میباشد شراکت کنیم. کل سرمایه مغازه حدود یک میلیارد تومن هست که خودم تامین کردم و ایشون فقط و فقط شریک سود هستند (یعنی کل سرمایه از بنده هست و ایشان فقط کار فروشندگی انجام میدهند). اجاره مغازه و آب و برق و تلفن و مالیات و اجاره منزل فروشنده نیز با خودم میباشد
میخواستم بدونم باعنایت به اینکه ایشان قرارهست شریک سود باشند وسود هم 20درصد کل فروش ماهیانه محاسبه شده سهم ایشان چند درصد باید پرداخت نمایم. ضمنا هیچ توافقی نکردیم وقرارشده برابر آنچه عرف هست باهم کار کنیم. ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر نحوی که بخواهید می توانید توافق کنید.

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

شما بهتر است با ایشان یک قرداد کتبی بنویسید مبنی بر سرمایه از شما کار از ایشان ومیزان تقسیم سود را هم توافقی تعیین کنید تابه مشکل نخورید ومتن راهم عقد مضاربه بگذارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرارداد تخصصی تنظیم نمایید بهتر است توسط وکیل تنظیم شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع توافقی می‌باشد می‌بایست به صورت توافق حل گردد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما یک شرکت خصوصی دو نفره شفاهی تشکیل داده‌اید که تابع قوانین خاص خود می‌باشد لذا بهتر است همه توافقات را مکتوب و به امضای شهود رسانید