مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر

سلام.همسرم یک روحانی ست.با تهدیدهای ک به من و بچه ها میکنه خسته شدم .خیلی فحش و ناسزا میگه.دنبال یک خانم بیوه هستش و از لحاظ روان و توهم که داره به من فشار وارد میکنه.خیلی خیلی توهین میکنه.من باید چکار کنم.
فقط به من میگه برو هر کار میخوای کن من هیچ ندارم و از فکر اون بیرون نمیام یه راهنمای کنین؟

پاسخ ها :

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

با سلام شما باید مشاوره حضوری داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از نظر مسائل خانوادگی که می‌بایست به مشاور خانواده مراجعه نمایید اما از نظر حقوقی شما راه‌های مختلفی دارید که خواسته شما مهم است که می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما دارای حق و حقوقی هستید در ضمن می‌توانید جدا زندگی کنید و به خاطر عسر و حرج از فحاشی و ناسزا و یا امنیت جانی کلیه حق و حقوققتان را نیز دریافت نمایید نیز نفقه و حق مسکن