مشاوره حقوقی رایگان - حق طلاق و حضانت بچه

باسلام شوهرم زنی رو صیغه کرده و چندروز پیش جدا شدن عکس طلاقنامه هم دارم ولی بعدش بازم باهم بودن حالا اینکه صیغه کردن نمی‌دونم آیا من با توجه به شروط دوازده گانه ضمن عقد به ازدواج مجدد مرد میتونم حق طلاق بگیرم چون چندین دفعه کتکم زده و همیشه همسایه ها صدای فحاشی این اقارو میشنون الان زده توی سرم ک من صبح می‌خوام برم پزشک قانونی و اینکه حضانت بچه هام به چه کسی داده میشه چون شدیداً به من وابسته هستند هردو پسر هستند یکی 11و 15سال حتی پدرشون هیچ وقت مدرسه این بچه ها نرفته من آیا میتونم استشهاد از معلمین بچه ها بگیرم ک پدر این بچه ها را ندیدن توی این سالها و استهشاد از همسایه ها بابت صدای فحاشی و دعوا ممنونم از راهنمایتون

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع شما نیاز به گفتگوی متقابل دارد در صورت تمایل از مشاوره تلفنی استفاده کنید تا توضیحات کامل ارائه شود .
حضانت فرزندان تا هفت سالگی با مادر است . اما بنا به شرایطی دادگاه تصمیمات دیگری اتخاذ می‌کند .

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
هم میتوانید به دلیل ضرب و جرح و توهین توسط ایشان درخواست طلاق با استناد به عسر و حرج و سوء معاشرت نمایید و هم به دلیل ازدواج مجدد بدون اذن شما
اما در رابطه با فرزندان نیز حضانت آنها تا هفت سالگی با مادر و پس از آن تا سن بلوغ با پدر می‌باشد که فرزندان شما نیز چون بیشتر از هفت سال دارند حضانت آنها تا 15 سالگی با پدرشان می‌باشد و بعد از 15 سالگی به انتخاب خودشان است اما در عین حال چنانچه بتوانید عدم صلاحیت پدر برای حضانت فرزندانتان را اثبات نمایید این امکان وجود دارد که دادگاه حضانت را از پدر سلب کند و به شما بدهد.
مؤید باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با ثبات ازدواج مجدد امکان طلاق هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر عسرو حرج ثابت شود طلاق به درخواست زوجه حکم میشود

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
با اثبات ازدواج زوج امکان طلاق وجود دارد وبرای حضانت بعداز هفت سالگی معمولا دادگاه حضانت را به زوج می دهد لکن چون هردو پسر هستند حضانت فقط تا 15 سالگی می باشد وبرای ضرب وجرح هم می توانید شکایت کیفری نمایید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میتوانید با توجه به شرط ضمن عقد ازدواج دادخواست طلاق مطرح کنید. حضانت فرزندان پسر بعد از رسیدن به 15 سالگی منتفی بوده و فرزند می تواند خود بین پدر و مادر یکی را برای زندگی انتخاب نماید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام عقد موقت برای شما حق طلاق ایجاد نمیکنه. 15 ساله از حضانت خارجه و خودش تصمیم میگیره جنسیت فرزند 11 ساله را مشخص نکردین. به پزشک قانونی مراجعه کنید اگر شرایط طلاق عسر و حرج را داشته باشید دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت احراز و اثبات ازدواج مجدد زوج بدون اجازه زوجه ، شما میتوانید دادخواست طلاق را با استناد به شروط مقرر در عقدنامه اقامه نمایید

و در مورد حضانت فرزندان دادگاه با توجه به مصلحت فرزندان و مستندات و دلایل رای صادر خواهد کرد و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد طلاق باید عسر و حرج خود را ثابت کنید یکی از این موارد ازدواج مجدد(اعم از دائم و موقت) است.حضانت پسر از 7 تا 15 سالگی با پدر است مگر عدم صلاحیت وی را اثبات کنید.بعد از 15 سالگی با تمایل فرزند.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
تراضي و توافق نمايند
در درجه اول نهايت دقت و مراقبت در حفظ زندگي مشترك نماييد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

به دلیل ضرب و جرح و توهین توسط شکایت مطرح و

درخواست طلاق با استناد به عسر و حرج و سوء معاشرت نمایید و

هم به دلیل ازدواج مجدد بدون اطلاع شما در رابطه با فرزندان نیز حضانت آنها تا هفت سالگی با مادر و پس از آن تا سن بلوغ با پدر می‌باشد که فرزندان شما حضانت آنها تا 15 سالگی با پدرشان می‌باشد و بعد از 15 سالگی به انتخاب خودشان است .

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شرط مزبور منصرف به ازدواج دائم است، و شامل عقد موقّت کوتاه مدّت نمى شود. ولى اگر عقد موقّت براى مدّت طولانى، مثلا چند سال باشد، زن (طبق شرایط عقد نامه) وکیل در طلاق خواهد بود

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
بله
حضانت فرزند 15 ساله به انتخاب خود ایشان می باشد و حضانت فرزند 11 ساله با پدر است ولی باتوجه به مصلحت فرزند و تصمیم دادگاه میتواند به مادر نیز سپرده شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حق طلاق صرفا با مرد است شما می تواتید درخواست طلاق دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید طلاق بگیرید و باید دادخواست طلاق به درخواست زوجه تنظیم نمایید
حضانت در خصوص پسر 15 ساله منتفی است و خودش تصمیم میگیرد با شما یا پدرش زندگی کند
پیشنهاد می شود از اهرم فشار مهریه و نفقه برای تحت فشار گذاشتن همسرتان در خصوص حضانت و طلاق بهره ببرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان ضرب و جرح شکایت کنید و حکم بگیرید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بدوا به اتهام توهین و ضرب و جرح له استناد شهادت شهود و گواهی پزشکی قانونی از ایشان شکایت نمایید و سپس به دادخواست طلاق به درخواست زوجه به موجب عسرو حرج و تحقق شروط ضمن عقد طرح نمایید. حضانت پسر 15ساله به انتخاب خود ایشان می باشد و پسر 11ساله اولویت با پدر است ولیکن تحت شرایطی و با اثبات عدم صلاحیت پدر امکان اعطای حضانت به شما می بتشد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

با توجه به تصویر طلاقنامه و شروط ضمن عقد نکاح شما می توانید ازحق طلاق استفاده کنید. پسر 15 ساله تان خودش می تواند محل زندگی اش را انتخاب کند ولی پسر کوچکترتان تا رسیدن به سن بلوغ شرعی ( پانزده سال قمری) تحت حضانت پدر خواهد بود مگر ثابت شود که پدر صلاحیت نگهداری طفل را ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید استناد نمایید همچنین با اثبات شکایت ضرب و جرح و عسر و حرج
حضانت فرزند از7 تا تا 15 سال با پدر و بعد از آن با انتخاب خودشان می باشد ولی در هر حال پرداخت نفقه با پدر می باشد