مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مزاحم

یه ماشین پراید که معمولا دونفر توش میشینن دو سه هفته اس میاد تو کوچه ما جلو مجتمع ما پارک میکنه و توش مواد مصرف میکنن دستگاه مصرف شیشه( هایپ) رو دستشون دیدم چند بار خداییش تا حالا برای کسی مزاحمت ایجاد نکردن ولی خواستم بدونم میشه ازشون شکایت کرد یا یه کاری کرد که دیگه تو کوچه ما نیان چون اصلا دوست ندارم تو کوچه جلو مجتمع ما دو نفر غریبه مواد مصرف کنن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجدداً این آنها را مشاهده کردید با 110 تماس بگیرید تا در محل حاضر شوند

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
اگه زمان مشخصی میان و مصرف می کنن به 110 زنگ بزنید و گزارش بدید و شماره ماشین رو بدید. خودشون موضوع رو به طریق ذیصلاح پیگیری می کنند.
اینکه برای کسی مزاحمت ایجاد نمی کنند دلیل بر عد م اطلاع به پلیس نمیشه.
با این کارشون قبح عمل مصرف مواد رو از بین می برن و جامعه رو به تباهی می کشند.
حتما گزارش کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله با جمع آوری دلایل و مستندات می‌توانید شکایت نمود