مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

باسلام. ما در سال 92 ازدواج موقت کردیم و مدت این ازدواج 99 سال تعیین شد و ما الان دو بچه 7و10 داریم می‌خواهیم این عقد را دائمی کنیم آیا امکانش هست باوجود اینکه همسرم زن اولش راهنوز طلاق نداده است؟ لطفا راهنمای کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بدون حکم دادگاه چنین امکانی وجود ندارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست تجویز ازدواج مجدد داده شود با این شرایط ممکن است مورد قبول قرار گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکانش هست امازوجه اول می‌تواند طلاق بگیرد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام جهت ثبت عقد دایم نیاز به اجازه زن اول می باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم ازدواج مجدد با اجازه همسر اول باید باشد و گرنه جرم است.البته اگر عقد دایم کنید عقدتان باطل نخواهد شد