مشاوره حقوقی رایگان - استکتاب

سلام در پرونده کیفری بنده منع تعقیب گرفتم سپس بعد چندماه ابلاغ استکتاب امد.به کارشناس مراجعه کردیم و اعلام کردیم پرونده مختومه شده است و هیچ چیز جدیدی را قبول ندارم و استکتاب نیاز نیست.
و شاهد هم پیش قاضی بردم و شاهدین اعلام کردن که به بنده ربطی ندارد. الان بعد چندماه قاضی اعلام کرده استکتاب ها با دستخط بنده مطابقت دارد درصورتیکه شاهد بردم که اینگونه نیست و اصلا اطلاعی ندارم.
راه حل برای تمام شدن پرونده چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به محتویات پرونده اظهارنظر خواهد کرد.
اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید تجدیدنظر خواهی کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به برسی مدارک و مطالعه پرونده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رضایت شاکی می‌توانید اخذ نمایید پرونده مختومه شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با توجه به آنکه موضوع اصلی پرونده را مشخص نفرمودید امکان اظهار نظر دقیق وجود ندارد