مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن هزینه وکیل از متهم

سلام
بابت پرونده ی کیفری تهدید به قتل و ورود به عنف و... وکیلی گرفتم و به وکیلم گفتم میخوام در صورت برنده شدن هزینه ی وکالت رو از طرف مقابل بگیرم ولی ایشون چندین بار به من گفته دادگاه همچین حکمی نمیدهد و نمیشه و .... از توافق با این کار امتناع میکنه
به نظر شما علت حرف ایشون چی هست؟آیا
منفعتی در کاره ؟
و لازم به ذکره هنوز قراردادی امضا نکردیم ولی ایشون هزینه ی بیست میلیون رو کامل و نقدا برای یه پرونده ی کیفری ازم گرفته

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر طرف مقابل محکوم شود در حد تعرفه می توانید هزینه وکالت بگیرید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما تابع قرارداد فی مابین شما و وکیل‌تان است، شما قرارداد الکترونیک را امضا کرده اید و کد ارسال نموده‌اید و ملزم به انجام تعهدات هستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ گفته وکیل صحیح و درست است و منفعتی در کار نیست.