مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن هزینه وکیل از متهم

با سلام خدمت وکلای محترم دادراه
من سال گذشته شکایتی رو علیه شخصی با عنوان توهین ، قذف ، ورود به عنف و تهدید مطرح کردم و وکیل هم گرفتم و الان اون شخص محکوم شده
آیا پس از اجرای حکم میتونم هزینه حق الوکاله وکیل رو از متهم پس بگیرم؟
اگر امکانش هست این امر مستند به چه ماده ای است و مراحل قانونی اون چیست؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام تنها به میزان تعرفه می توانید مطالبه خسارات قانونی از جمله حق الوکاله وکیل نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان مطالبه حق الوکاله وجود ندارد.
در ضمن در صورت پذیرش مبلغ حق الوکاله طبق تعرفه پرداخت خواهد شد که مبلغ ناچیزی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مبلغی که شما به وکیل پرداخت نموده ایید خیر قابل وصول نیست بلکه مبلغ طبق تعرفه به شما حکم صادر خواهدد شد که بنظر پیگیری ننمایید بهتر است