مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام . وقت بخیر
من داخل سامانه ثنا ثبت نام کردم. قبلا همه ابلاغیه ها از طریق پیامک بهم گزارش میشد و از طریق سامانه میدیدم ولی از وقتی وکیل گرفتم ابلاغیه ها بهم دیگه پیام نمیشه و به برای ایشون پیامک میره .
میخواستم ببینم چطوری میتونم مشکل رو رفع کنم که برای خودم هم پیامک سامانه بیاد؟

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام معمولا در صورت وکیل داشتن برای وکیل ابلاغیه ارسال می کنند ولی می تونید به شعبه ای که پرونده در اونجا دارید مراجعه نمایید