مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه از طرف فروشنده

با سلام و عرض ادب
بنده اسفند سال 97 یک واحد آپارتمانی خریداری کرده و 85 درصد از ثمن معامله را طی یک ماه پرداخت کرده ام و 15 درصد مابقی را برای تنظیم سند در دفترخانه در نظر گرفته بودیم بنده خرداد 99 یعنی موعد انتقال سند به دفترخانه مراجعه کرده و به دلیل عدم حضور فروشنده، گواهی عدم حضور را از دفتر خانه دریافت کردم. الان بعد از گذشت 5 سال فروشنده عنوان می کند چون در شرط معامله یعنی پرداخت 20 درصد ثمن از سوی فسخ کننده، مدت تعیین نشده است لذا طبق ماده 401 این مبایعه نامه باطل است و شما این پنج سال را به طور غیرقانونی تصرف کرده اید باید سریعا تخلیه کرده و اجرت المثل پرداخت کنید. آیا ایشان می توانند با این ترفند از تعهدی که داده اند شانه خالی کنند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای هر دوی شما نیاز به دلیل و اثبات دارد، میتوانید جهت مشاوره تکمیلی تما