مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در طلاق توافقی

سلام همسرم درخواست طلاق توافقی داده جلسه مشاوره دارد و یک خانه صلح کرده و مهریه داده آیا می تواند مهریه ندهد من چگونه از حقم دفاع کنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید پرداخت شود و یا توافق نامه ای در این خصوص تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در طلاق توافقی باید دوستانه مشکل را حل و فصل کنید و به هر نحوی که بخواهید می توانید توافق کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم طلاق توافقی همچنان که از نام آن پیداست با توجه به توافق طرفین شرایط تعیین خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما در ابتدای سؤال اشاره به دادن مهریه نموده‌اید و در انتهای سؤال اشاره به ندادن مهریه کرده‌اید!

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر به عنوان مهریه صلح‌کرده دیگه مهریه ای بر گردن ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مهریه به قوت خود باقی است مگر تحت شرایطی خاص،
میتوانید توافق نکنید.