مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک با مبایعه نامه

با سلام خدمت وکلای محترم
پدر بنده حدود یک سال پیش یک واحد آپارتمان را به صورت مبایعه نامه به بنده انتقال داده و مبلغ آن در مبایعه قید شده(ولی نحوه پرداخت یا تسویه چیزی ننوشتیم) و همینطور الزام به سند می باشند اما متاسفانه در زمان عقد قرارداد خونه اجاره داده شده در صورتی که قید شده که همان تاریخ باید تحویل بنده شود وگرنه خسارت تاخیر میخورد. اکنون اجاره نامه به نام برادر دیگرم می باشد و مستاجر هیچگونه همکاری با من ندارد. در مبایعه نامه کلیه خیارات از جمله خیار غبن به استثنای خیار تدلیس با اقرار طرفین اسقاط گردید.حال میتونند پس بگیرن و آیا من میتونم بفروشم؟ حال چطور میتونم مالکیت خودم رو اثبات کنم؟ متاسفانه مبایعه نامه دارای هولوگرام اما فاقد کد رهگیری هست(از کم کاری املاک). جسارتا تا حد ممکن راهنمایی ام کنید بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
کد رهگیری به قرارداد اعتبار نمیدهد پس جای,نگرانی نیست اما سایر موصوعات باید بررسی شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم میتوانید دعوی الزام به تنظیم سند رسمی طرح کنید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به انضمام خسارات دادرسی را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ابتدا الزام به تنظیم سند را بخواهید و بعد الزام به تحویل مبیع

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

نحوه طرح دعوی بستگی به این دارد که آیا ملک سند دارد یاخیر