مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از بیمه

از ارتفاع افتادم صاحب کارم گفت شکایت نکن چون در یک شرکت مشغول کار بودیم گفت با صاحب شرکت صحبت کردم اسمت رو تو لیست بیمه شرکت رد کنن و بهت خسارت بدن ما هم به شهر خودمون قزوین برگشتیم صاحب آن شرکت بیمه مسئولیت داشت که شرکت بیمه (بیمه...)در تهران است من تمام مدارک پزشکی اعم از شرح عمل در بیمارستان و 6همه مدارک رو پست کردم برای همون نمایندگی بیمه ...در تهران پاسداران قرار شد که در سال 1401 به من خسارت بدن ضمن اینکه تقریبا اواخر سال به من گفتن برو محضر و رضایت نامه بنویس که این خسارت رو تحویل گرفتی و دیگر هیچ اعتراضی نسبت به آن نداری و یک شماره کارت با شبا به صورت فایل پی دی اف برای ما بفرست که چند روز آینده پول رو بریریم به حسابت من هم همه این کارها رو کردم ولی هنوز هم خسارتی بهم پرداخت نشده چند بار هم زنگ زدم به همان نمایندگی بیمه آقای ... که عین هر بار گفت یکی دو روز آینده میریزم ولی هنوز هم خبری نیست در ضمن آخرین بار خیلی توهین آمیز و طلبکارانه با من صحبت کردند و گفتند که من میخواستم این پول رو بهت ندن چرا اینقدر پیگیری میکنی؟ تا آخر هفته میریزم و گوشی رو قطع کردند من بعد اون تاریخ دیگه زنگ نزدم ولی هنوز هم که 2 هفته میگذره پرداخت نکردند دیگه نمیدونم چکار باید بکنم خودم قزوینم اون شرکت که کار میکردم ارومیه و این شرکت بیمه تهرانه و من هم دستم به هیچ جا لند نیست و هیچ کاری از دستم برنمیاد لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دو هفته دیگر صبر کن اگر واریز نکردند به کارفرما مراجعه کن

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر شرکت بیمه از شرکت های قانونی و معتبر است ، به از دفتر مرکزی بیمه و مدیر عامل آن پیگیر شوید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان شکایت از کارفرما وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی رضایت محضری داده اید کاری جز اعتماد به آنها نمی توانید انجام دهید مگر در محکمه ثابت کنید رضایت در قبال اخذ دیه بوده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر موضوع است فلذا احتیاج به گفتگوی متقابل و بررسی اسناد و مدارک مرتبط با موضوع است تا به امر ایراد شده اشراف کامل پیدا کرد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد