مشاوره حقوقی رایگان - ابطال حکم

با سلام
یک سال وکیل روی پرونده اینجانب در مورد ملک کار کرد رای اجرای حکم گرفت در دقیقه 90 حکم به علت غیابی بودن ابطال شد
ایا وکیل بنده همچنان موظف هست از مسیر دیگری ادامه دهد یا خیر دیگر پرونده بسته شده است؟
ایا من میتوانم ایشان را عزل کنم؟ برایش بد میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر پرونده تمام مسیر خود را طی,کرده است دیگر وظیفه ندارد.
خیر بد نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر راهکاری دارد می‌تواند آن را پیگیری نماید و اگر شما بخواهید می‌توانید وی را عزل کنید هیچ منعی ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وکیل فقط در همان پرونده مختومه شده وکالت داشته است و برای پرونده جدید، نیاز به وکالت جدید می‌باشد‌.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بستگی به حدود اختیارات و وظایف وکیل مطابق قرارداد وکالت دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با خود وکیل همراه شوید