مشاوره حقوقی رایگان - زندان به واسطه حکم باطله

سلام
در پرونده مهریه در دادگاه خانواده رای صادر شده که به دلیل سنگین بودن پیش قسط رای تجدید نظر خواهی انجام شد و شعبه تجدید نظر به دلیل عدم انجام استعلامات قانونی از طرف دادگاه خانواده رای را باطل اعلام کرد. پس از ابطال رای از طرف دادگاه تجدیدنظر ، شاکی حکم باطله رو به اجرای احکام برده و حکم جلب گرفته و به اجرای احکام ارجاع شدم و اعتراض کردم که جلب به واسطه حکم باطله صادر شده و جلب غیر قانونی انجام شده که قاضی اجرای احکام مدنی توجه نکرد و بابت کل مهریه به زندان معرفی کرد . اعتراض کردم که قاضی اجرای احکام روی نظرش مصر بود و مدت دو ماه زندانی بلاتکلیف بودم. تا دوباره دادخواست اعسار منجر به رای و اجرا شد

سوال : آیا امکان پیگیری از دیوان محاسبات و یا سایر مراجع وجود داره؟
در صورت مثبت بودن جواب علیه چه کسی اعم از قاضی اجرای احکام ، شاکی و .....و تحت چه عنوانی دادخواست بدم
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اعاده دادرسی ماده 18بدهید
تخلف انتظامی باید دادسرای انتظامی قضات توپانزده خردادساختمان مجتمع قضایی کارکنان دولت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق حفاظت اطلاعات دادگستری و یا واحد ارزشیابی قضات دادگستری پیگیری کنید