مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی در اثر ضربه در حین خدمت سربازی

با سلام واحترام من تو ایست بازرسی سیم خارک پاره شد گرفت رو ابرو سمت راست و زیر چونه ام و 6تا بخیه رو ابر و 4تا بخیه زیر چونه ام خورده وچشمم دوبینی پیدا کرده وه میگن یک سال طول میکشه خوب شه من میتونم یه وکیل برا خودم بگیرم کارای جانبازیمو انجام بده
اصلا جانبازی بهم تعلق میگره
بهم میگن برو فرم ب ب ز پر کن این فرم برا چیه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر جانبازی منتفی است غرامات میتوانید مطالبه کنید....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً در این موارد غرامت در نظر گرفته می‌شود