مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهريه

سلام و عرض ادب ، چطوری به قاضی دادگاه مهريه ثابت كنم همسرم شركت عمرانی داره ، خواستم حساب حقوقی شركت رو مسدود كنم ، بانک قبول نكرد ، چون برا چندنفر بود ، البته مبلغی هم نداشت ولي مي خوام آقاي قاضي بدونن ايشون از شرايط مالي خيلي خوبي برخوردار هستن ، شناسه ملي شركت رو هم دارم، ولي صرفا بگم استعلام كنن، اينكار رو انجام نمي دن مي خوام برگه قانوني رو به عنوان ادله در پرونده م قرار بدم ممنون مي شم راهنمايي م كنيد سپاسگزارم

پاسخ ها :

حیدر تری زنگنه

حیدر تری زنگنه :

استان :

از دادگاه بخواهید نسبت به سهم ایشون در شرکت دستور توقیف صادر کنن ن تمام شرکت .
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید 09163177985