مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی گرفتن تابعیت

باسلام بنده فرد 26 ساله همراه با 4برادر و یک خواهر دارای شناسنامه هستیم که پدر بنده در زمان خردسالی یتیم شده و تک فرزند بوده که توسط اربابی که در آن روستا بوده به سرپرستی گرفته میشود و او میگوید از زمانی که من خودم را به یاد می آورم همین شناسنامه را داشتم ام اما چندی قبل از طرف ثبت احوال منع خدمات و بعد از آن ابطال گردید و هم اکنون شناسنامه های ما منع خدمات هستند و گمان میرود به زودی اینها هم ابطال شوند همه ی این شناسنامه ها را خود ثبت احوال برای ما صادر نموده و و فاقد هر گونه جعل و یا داشتن صاحب دیگری هستند و هم اکنون همه ی ما بی سر نوشت مانده ایم آیا میشود که رفع منع خدمات بشود و یا اینکه چاره ی دیگری باید اندیشید? با تشکر ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

به یک وکیل مراجعه کنید تا دادخواست مناسب برایتان بنویسد و راهنماییتان کند. یا در همین وبسایت بخش درخواست وکیل موضوع خود را ثبت کنید.

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

با مراجعه به ثبت احوال ابتدا دلیل منع خدمات و ابطال شناسنامه پدرتان را جویا شوید و بعد ازآن تماس بگیرید تا راهنمایی شوید