مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن سفته

سلام من چند وقت پیش یکی دوستان من مقداری پول از من قرض کرد به طور نقدی و من سفته از او گرفتم و فقط قسمت متعهد را پر کرد نشانی کد ملی اسم و فامیلی امضا و اثر انگشت هم روی سفته هم پشت سفته ،سفته تا سقف 25میلیون تومان هست ولی ما مبلغ و تاریخی مشخص نکردیم یعنی سفته فقط توسط بدهکار پر شده و میخواستم ببینم امکان اضافه کردن تاریخ و مبلغ وجود دارد و باید چی کار کنم برای وصول سفته؟
باتشکر از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سفته بابت ضمانت بوده و تعهد آن انجام شده است قابل مطالبه نیست اما اگر تعهد انجام نشده و یا سفته بابت انتقال بوده می‌توانید آن را واخواست کنید و نسبت به دریافت مبلغ سفته اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سفته سند تجاری و قابل مطالبه می‌باشد