مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ رای به نفع بنده در آخرین جلسه حضور در شورای حل اختلاف انجام شد و طرف هم بعد 20 روز اعتراض نکرده

حالا برای احقاق حقم از طرفم که موضوع آن تحویل ندادن دو عدد گوشی موبایل به ارزش حدود 8 میلیون تومان هست باید چه کاری انجام بدهم آخرین رای قاضی شورای حل اختلاف در 17/12/98 در سیستم ثنا ابلاغ شد و پس از آن تا کنون (حدود 47 روز که البته تعطیلات کرونا هم تو این ایام بوده) که 03/02/99 هست هیچ ابلاغی به بنده نشده خواستم بدونم حقم را چگونه و تا چه زمانی می توانم پیگیری و دریافت کنم. با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام، به شورا مراجعه و درخواست صورت اجراییه کنید تا یه مدتی بگذره و پرونده بره اجرای احکام برای اجرای حکم
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاربردی به صورت روزانه به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer