مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم الارث

با سلام و عرض خسته نباشید پدر بنده در سال 70 به رحمت خدا رفته و تمام ورثه سهم الارث خود را دریافت نموده اند و یک ملک 80 متری سهم بنده و یکی دیگر از ورثه میباشد ما از سایر ورثه وکالت بلاعزل داریم (البته بعضی از ورثه فوت نموده اند) در حال حاضر مدارک مورد نیاز در شهرداری برای ملک با قدمت 45 سال چیست ؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.وکالت با فوت باطل می شود و برای مجوز ساخت باید به شهرداری مراجعه نمایید تا مدارک موردنیاز را به شما اعلام کنند.