مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای دریافت معوقات و بررسی قانونی بودن قرارداد

درود بر شما. خسته نباشین. من آبدار شرکت اب و فاضلاب روستایی هستم. حدود 20 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم. 11 ماه از حقوق من از سال 96 تا 99 پرداخت نشده و هر چقدر که به اداره و پیمانکار میگیم جوابی به ما نمیدن. در ضمن توی قرارداد ما 13 روز کار برای هر ماه زده شده و با پایان رسیدن قرارداد به طور خودکار خودشون سه یا چهار ماه اون رو تمدید میکنن ... آیا این قانونیه؟؟؟
لطفا یه راهی جلوی ما بذارین که این همه بدبختی نکشیم. اگه واقعا حق با اوناس بهم بگین اگه که حق با منه هم بهم راهکار بدین تا بتونم حقمو بگیرم.
در ضمن همه آبدار های این منطقه این مشکل رو دارن، ممنونم ازتون، منتظر راهنماییتون هستم...

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

به اداره کار و امور اجتماعی مراجعه کنید