مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

من سال 93 به دلیل عضویت در شرکت هرمی تقریبا 1 هفته بازداشتگاه بودم .. بعد از صدور حکم تقریبا 60 هزار تومن بخاطر جرم عمومی جریمه شدم .. سو پیشینه محسوب میشه؟ (میخوام برای کار گواهی عدم سو پیشینه بگیرم)

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام بر اساس ماده 25 قانون مجازات اسلامی مورد مطروحه سوء پیشینه محسوب نمیشود میتوانید از طریق دفاتر پلیس بعلاوه ده برای اخذ سوء پیشینه اقدام نمایید .