مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه عضویت در شرکت هرمی

سلام.وقت بخیر.همسر من در سال 86 در شرکت هرمی ATI عضو بودن وزیرمجموعه داشتن.15 نفر از زیرمجموعه ها شکایت کردن از همسر من وشاکی خصوصی شدن.همسر من یک ماه بازداشت بودن وبا گذاشتن سند آزاد شدن.حکم قاضی گرفتن رضایت شاکی ها و6 ماه حبس وپرداخت جزای نقدی پانصد هزار تومان بود.که همسر من با گرفتن رضایت شاکی ها به مبلغ صد میلیون تومان وپرداخت جزای نقدی وپرداخت مبلغ یک میلیون برای 6 ماه حبس آزاد شدن.
الان قصد مهاجرت داریم.آیا جرم همسر من کیفری موثره هستش وسوپیشینه براشون محسوب میشه یا خیر؟؟بخوایم گواهی عدم سوپیشینه بگیریم باید چیکار کنیم؟؟ممنون از پاسخگویی وراهنماییتون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر از ایشان رفع سوء پیشینه شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
همسر شما دارای سابقه کیفری موثر نمیباشد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
همسر شما دارای سو پیشینه موثر کیفری نیست.
برای گرفتن گواهی سو پیشینه می توانید از سایت ADLIRAN اقدام نمایید و بدون مراجعه حضوری گواهی عدم سو پیشینه بگیرید.