مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده فوت شده

سلام خسته نباشید پدرم در ماه حرام فوت کردن بر اثر تصادف جاده ای که بر اثر نقص جاده و نبود گاردریل بوده ولی الان گفتن که حادثه است و 220 میلیون تعلق میگیره دیه در ماه حرام 440 میلیونه و برای راننده مقصر 330 چرا به ما دیه کمتر تعلق میگیره؟ ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .بیمه حوادث راننده مقصر به اندازه مبلغ مندرج دربیمه نامه(به اندازه تعهد)پرداخت می گردد. اگرنقص جاده واداره راه مقصراست نسبت به کروکی اعتراض نمایید درصورت قصوراداره راه,به مقدار درصدقصور,باید دیه رابرمبنای ماه حرام پرداخت نماید.