مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

سلام وقت بخیر
مستاجر واحد روبرویی ما نزدیک به 3 سال است که آسایش تمامی همسایگان علی الخصوص ما رو سلب کرده چندین بار ایجاد درگیری کردن و مدام هم صدای جیغ و فریاشون تو ساختمون میپیچه و با کوچکترین تذکری با الفاظ بسیار زشت و رکیک شروع به فحاشی میکنن (همه اعضا) دو روز پیش طبق معمول با ایجاد مزاحمت و با بهانه ی واهی خواستن با ما که همون لحظه از بیرون مراجعت کرده بودیم مشاجره کنن و همسرم از شوهرش خواستن که با آرامش حرف بزنن ولی ایشون بسمت همسرم حمله ور شدن تا درگیری فیزیکی ایجاد کنن که ما بلافاصله بداخل واحدمون رفتیم و درب رو بستیم ولی آقای همسایه دست بردار نبودن و نهایتا با ضربات مشت و لگد درب آپارتمان ما رو شکست و با صدای من که گفتم با 110 تماس گرفتم ول کرد .. این رو بگم که خانواده اش هم همزمان داشتن دیوار اتاق رو از سمت خودشون با چیزی شبیه چکش خراب میکردن ( حال ما دو نفر رو در اون لحظه میتونید تصور کنید انگار دشمن از هر طرف حمله کرده بود ) اینم بگم خود این آقا بارها عنوان کرده که بچه های من مریضن و فحاشی میکنن که البته بچه هاش بالای 25 سال دارن.
این فقط نمونه ای از آزارهای این 3 ساله است که ما تحمل کردیم
خواستم بگم این دفعه دیگه نمی‌خوام کوتاه بیام تا شاید با شکایت به مراجع قضایی باعث بشه خونه رو تخلیه کنند ضمنا صاحبخونه اش هم کوچکترین اهمیتی نمیده و میگه مشکل خودتونه میتونی. برید شکایت کنید.
لطفا کمکم کنید چون واقعا ضعف اعصاب و طپش قلب گرفتم و میترسم اتفاقی بیفته و زندگیمو تا ابد تحت تاثیر قرار بده. همسرم خیلی صبوره ولی بخاطر اینکه مجبوریم مستاجر یه نفرو تحمل کنیم میترسم سکته کنه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال در خصوص مزاحمت های ایجاد شده باید از طریق مراجع قضائی اقدام نمائید و نگران نباشید اینگونه افراد در مواجهه با محاکم قضائی بسیار ترسو بوده و بلافاصله موضع خود را تغییر خواهند داد ولی جنانچه گردن کشی نمایند و ببینند شکایت در کار نیست بیشتر به اعمال خلاف خود ادامه میدهند موفق باشید .