مشاوره حقوقی رایگان - دیه

شوهر من ضربه مغزی شده و اختلال روانی داره به غیر از این ها اعتیاد هم داره
میخواستم بودنم دیه ای که میخواد بگیره رو به حسابش واریز میکنن یا منی که همسرشم یا پسرم یا خوانوادش میتونن قیمش بشن ؟
یا حتما نیاز به قیم داره؟
لطفا جواب بدین ! ممنون

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام در فرض مثال با توجه به اینکه تا کنون حکم محجوریت برای ایشان صادر نگردیده و قیم نیز ندارند به حساب ایشان واریز میشود میگر اینکه از طریق دایره سرپرستی تقاضای صدرو حکم حجر نمایئد و پس از صدور حکم حجر ایشان تمامی امور مالی مشارالیه توسط قیم زیر نظر اداره سرپرستی انجام خواهد شد . موفق باشید .