مشاوره حقوقی رایگان - واریز دیه فرد محجور

با سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران دادراه. از شما خواهشمندم لطف کنید سوال من را هرچه سریع تر جواب بدهید.
اینجانب 24 سالمه و پسر بزرگ پدرم هستم. دو سال پیش به عنوان قیم یا همان نماینده برای پدر محجورم که با حادثه تصادف ضربه مغزی شده، تعیین شدم.
برای پدرم دیه تعیین کردند. پارسال مبلغ 400 میلیون تومان را به سختی با رضایت دادستان و خانواده ام واریز شد به حساب من که با پولش یک منزل و مابقی خرج منزل و هزینه های پزشکی و ... کردم. ولی باز امسال ادامه همان پرونده برای پدرم 55 درصد دیه تعیین کردن و پول واریز شده به حساب سپرده دادگستری.
ولی دادستان و واحد سرپرستی میگویند، قانون این است که باید زمین یا خونه به نام محجور بخرید تا پول را ما واریز کنیم.
آیا قانونش اینطوریه؟
لطف کنید جواب بدید. ممنون.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله قانونا باید طبق مصلحت فرد محجور نسبت به خرید ملک به نام ایشان اقدام کنید تا حقی از وی ضایع نگردد

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

قیم یاامین اموال بایدغبطه وصلاح محجوررادرنظربگیرد ونمیشه باپول محجورملک باسم کس دیگرخرید