مشاوره حقوقی رایگان - پیامک سامانه ثنا

من به گوشیم الان دو بار میشه که sms رمز موقت میاد درصورتی که من نه وارد سامانه شدم نه اطلاعاتی وارد میکنم یعنی کسی به اسم من وارد سامانه میشه یا اطلاعات منو دزدیدن؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام احتمالا در وارد نمودن شماره همراه برای فرد دیگری اشتباهی پیش آمده است و شماره شما در سامانه ثبت گردیده است به همراه کارت ملی خود به دفاتر خدمات قضائیی مراجعه نموده و مشکل را بر طرف نمایید .