مشاوره حقوقی رایگان - دریافت اصل برگه انحصار وراثت

اصل برگه انحصار ورثه را میخوام برابر با اصل بکنم ولی اصلش در شهری دیگر راه دور میباشد , توانایی رفتن مسافرت راه دور را ندارم , چگونه ویا ازچه راهی ویا چه سامانه ای میتوانم از طریق اینترنتی اصل برگه انحصار ورثه را دریافت بکنم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام حتما باید به شعبه مورد نظر تشریف ببرید راهکار دیگری ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دفتر کل شورای حل اختلاف و یا دارایی شهری که اقدام شده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باید حضوراً به شورای حل اختلاف محل مراجعه و برگه را دریافت نمایید یا چنانکه یکی از اعضای ورثه آن را داشته باشد می‌توانید برابر اصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در آن شهر وکیل بگیرید تا برای شما انجام داد