مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن چکی که تاریخش بعد از زدن سند باشد

سلام و وقت بخیر
برای فروش آپارتمانم به خاطر اینکه ایشون بتونن زودتر وام مسکن شون رو بگیرن و بهم بدن توافق کرده ایم که مبلغ 600 میلیون تومان از از مبلغ فروش خانه را یک فقره چک به تاریخ یک ماه بعد از ثبت سند دریافت کنم
الان میخوام بپرسم چگونه باید مبایعه نامه رو تنظیم کنیم که بعد از زدن سند و تحویل ملک به ایشون اگر یک زمانی خدای نکرده چک پاس نشه
بشه اقدامی کرد یا ضرر و زیان دیرکرد رو از خریدار گرفت
ممنون از وقتی که می‌گذارید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل اقدام و پیگیری است....

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

برای تنظیم مبایعه نامه گزینه تنظیم قرارداد توسط وکیل را فعال کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایستی موارد را در قرارداد درج نمایید شروط و وجه الاتزام قرار دهید که بعداً مشکلی پیش نیاید انشالله