مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت قرارداد کار معین به رسمی دائم

با سلام
بنده فرزند جانباز قطع نخاع 70درصد هستم
حدود 1 ماه به استخدام سازمان امور مالیاتی در اومدم، تحت عنوان شغلی کارشناس امور مالیاتی، با حکم قرارداد کار معین.
ممنون میشم راهنمایی کنید چه موقع میتونم برای رسمی دائمی شدن اقدام کنم؟ و اینکه این تبدیل وضعیت واقعاً در واقعیت عملی هست؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت قرارداد کار معین به رسمی فرزند جانباز تبدیل وضعیت استخدامی فرزندان جانبازان تبدیل وضعیت استخدامی استخدامی فرزندان جانبازان